Acasa Cursuri Consiliere Consultanta Materiale de informare Locuri de munca Contact
Ivesteste in oameni
Acasa Stiri

Examene finale in două localități din județul Tulcea, la incheierea cursului de calificare pentru ocupația ”Administrator pensiune turistică”

In perioada 24 - 25 aprilie 2013, in localitatile MAHMUDIA și BEȘTEPE vor fi organizate sesiunile de examinare teoretică si practică pentru obținerea certificatului de calificare pentru ocupația "Administrator pensiune turistică".

La examene se vor prezenta persoanele ce au fost înscrise la cursurile organizate in perioada 10.12.2012 - 20.04.2013, in cele două localități din județul Tulcea. De asemenea, cursanții ce au participat la curs in alte localități se pot inscrie la examene, dacă depun la secretariatul proiectului - strada Babadag, nr. 159, etaj 11 / 23 - o cerere de solicitare.

In conformitate cu Metodologia certificării formării profesionale a adulților, modalitatea de susținere a probei teoretice și a celei practice, stabilită prin programul de formare profesională autorizat de către A.N.C. (fost C.N.F.P.A.) este:
- la proba teoretică: lucrare scrisă tip grilă (cu timp de răspuns 45 - 60 minute);
- la proba practică: examinare orală pe un subiect, ales aleator de către candidat din subiectele pregătite de echipa de implementare și lectori.

Nota finală se stabilește ca medie aritmetică a notelor acordate in foaia de notare de cei doi membri ai comisiei de examinare și se consemnează in catalogul de examen. Notele sunt aduse la cunoștința participanților la examen după încheierea celor două sesiuni.


 


Contul meu