Acasa Cursuri Consiliere Consultanta Materiale de informare Locuri de munca Contact
Ivesteste in oameni
Acasa Stiri

Inițierea cursului pentru dobândirea de competențe profesionale la Sfântu-Gheorghe

In prima jumătate a lunii mai 2013, in localitatea Sfântu-Gheorghe din județul Tulcea se va deschide cursul de instruire pentru dobândirea de competențe profesionale. Localitatea este cuprinsă in lista locațiilor in care sunt organizate activitățile planificate in proiectul ”Centru de dezvoltare a resurselor umane in mediul rural”, fiind a 26-a localitate in care activitatea A7 din graficul de activități este implementată.

Cursul de instruire pentru dobândirea de competențe profesionale cuprinde 3 module distincte - nătate si securitate in muncă, Protectia mediului si dezvoltarea durabilă, Limba engleză și este susținut de experti - formatori cu experiență in domeniile menționate.

Persoanele interesate de a participa la curs sunt invitate la Primăria Comunei Sfântu-Gheorghe, in ziua de 10 mai 2013, la ora 16. Pentru înscrierea la curs, este necesar a fi completat un dosar individual, cu copii ale documentelor de identitate si documente ce probează statutul pe piața muncii, in conformitate cu condițiile de apartenență la grupul-țintă al proiectului. Cursanții înscriși la primul modul de curs sunt înscriși automat și la celelalte două module. Numărul minim de cursanți este 14.

Primul modul de curs ce se va organiza va fi cel de Limba engleză.

Locația in care se va desfășura cursul este Pensiunea Delta Marina din localitate. Pentru toate modulele, orarul de desfășurare vor fi anunțate cursanților înscriși, prin telefon, de către secretariatul proiectului.


Contul meu