Acasa Cursuri Consiliere Consultanta Materiale de informare Locuri de munca Contact
Ivesteste in oameni
Acasa Stiri

LANSARE de proiect la Tulcea

In data de 15 noiembrie 2010, la Sala de Conferinte a Centrului Eco-turistic Delta Dunarii,din Tulcea a avut loc lansarea proiectului "Centru de dezvoltare a resurselor umane in mediul rural".

Agenda conferintei
a inclus cuvantul de deschidere a managerului de proiect, domnul Costică Bercea, prezentarea proiectului sustinuta de coordonatorul activitatilor de instruire, doamna Roxana Iacob, si interventia coordonatorului activitatilor de consiliere si consultanta, cu privire la modalitatile de sprijin, pentru proiectele ce vizeaza dezvoltarea durabila a mediului rural, prin intermediul actiunilor cofinantate de diverse fonduri si programe.

Toate prezentarile au subliniat importanta Fondului Social European, principalul instrument financiar al Uniunii Europene pentru investitii in dezvoltarea resurselor umane, in ceea ce priveste crearea de locuri de munca si sprijinirea ocuparii fortei de munca. De asemenea, a fost relevat obiectivul general al  Programul Operational Sectorial "Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013", de dezvoltare a capitalului uman si crestere a competitivitatii, prin corelarea educatiei si invatarii, pe tot parcursul vietii, cu piata muncii si asigurarea de oportuntati sporite pentru participarea viitoare pe o piata a muncii moderna, flexibila, si inclusiva a 1.650.000 de persoane.

Participantii la eveniment au fost informati atat in privinta obiectivelor pe care proiectul urmareste a le atinge, cat si in privinta rezultatelor asteptate.

Prezentarea proiectului se poate obtine accesand: userfiles/Prezentare_15_11_conferinta_presa_proiect.pdf


LANSARE de proiect la Tulcea
LANSARE de proiect la Tulcea
LANSARE de proiect la Tulcea
Contul meu