Acasa Cursuri Consiliere Consultanta Materiale de informare Locuri de munca Contact
Ivesteste in oameni
Acasa Stiri

Intalnire publică in localitatea Mahmudia

In cadrul activității de promovare si constientizare a proiectului , se va organiza, în ziua de 30 august 2012 - ora 10, o intâlnire publică la sediul Căminului Cultural din localitatea MAHMUDIA (județul Tulcea).

In cadrul acestei întâlniri, se vor  oferi informații celor prezenți cu privire la specificul proiectului implementat de Asociatia Prom Tour Delta, precum si aspectele caracteristice  Programului Operational Sectorial "Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013". Ca și întalnirile precedente, reuniunea este organizată astfel incat sa aibă un caracter interactiv , oferind tuturor celor interesați posibilitatea de a pune intrebări și de a discuta cu membrii echipei de implementare a proiectului in legatură cu toate aspectele logistice si administrative ale participării la cursuri.

Intalnirea publică de la Mahmudia are ca obiectiv și prezentarea planului de activități pentru perioada curentă, indeosebi in ceea ce privește activitatea de organizare a cursului de instruire pentru dobândirea de competențe profesionale, curs care a captat interesul locuitorilor localității și zonei adiacente încă din anul 2011.


Contul meu