Acasa Cursuri Consiliere Consultanta Materiale de informare Locuri de munca Contact
Ivesteste in oameni
Acasa Stiri

Intalniri publice in Baia si Ceamurlia de Jos

In cadrul activității de promovare si constientizare a proiectului , echipa de proiect va organiza întâlniri publice in doua localități din județul Tulcea, respectiv Baia și Ceamurlia de Jos. Intalnirile vor avea loc la sediile Căminelor Culturale din cele două localități, in ziua de 14 decembrie 2012, la ora 10 in localitatea Baia si respectiv ora 13 in localitatea Ceamurlia de Jos.

In cadrul întâlnirilor, membrii echipei de proiect vor oferi informații celor prezenți cu privire la specificul proiectului implementat de Asociatia Prom Tour Delta, precum si aspectele caracteristice  Programului Operational Sectorial "Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013".

Informarea populației din cele două localități vizează, totodată, diseminarea informațiile privind posibilitățile de înscriere la cursul pentru dobandirea de competențe in a doua jumătate a lunii decembrie 2012. Echipa de management anticipeaza initierea acestui curs in cele două localități, prin organizarea modulului de limba engleză.

Grupul-țintă vizat este format din persoane in căutarea unui loc de muncă, șomeri inregistrați, șomeri de lungă durată.


Contul meu