Acasa Cursuri Consiliere Consultanta Materiale de informare Locuri de munca Contact
Ivesteste in oameni
Acasa Aria de implementare Aria de implementare Judetul Constanta Judetul Constanta

Intâlnire publică in localitatea Corbu
Data: 23-11-2012

In cadrul activității de promovare si constientizare a proiectului , echipa de proiect a organizat, în ziua de 20 noiembrie 2012, o intâlnire publică la sediul Căminului Cultural din localitatea CORBU (județul Constanța).

In cadrul acestei întâlniri, membrii echipei de proiect oferă informații celor prezenți cu privire la specificul proiectului implementat de Asociatia Prom Tour Delta, precum si aspectele caracteristice  Programului Operational Sectorial "Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013". Ca și întâlnirile precedente, reuniunea a fost organizată astfel încât să aibă un caracter interactiv, oferind tuturor celor interesați posibilitatea de a pune intrebări și de a discuta cu membrii echipei de implementare a proiectului in legatură cu toate aspectele logistice si administrative ale participării la cursuri.

Intâlnirea publică din localitatea Corbu a avut ca obiectiv și prezentarea planului de activități pentru perioada curentă, indeosebi in ceea ce privește activitatea de organizare a cursului de instruire pentru dobândirea de competențe profesionale, curs care a captat interesul locuitorilor localității și zonei adiacente. Se preconizează că aceste cursuri vor fi organizate, in perioada imediat următoare, după inregistrarea persoanelor interesate, care se incadrează in grupul-țintă al proiectului. Cursanții inscriși la cursuri vor fi anunțați in legătură cu data inițierii cursului, telefonic.


Contul meu