Acasa Cursuri Consiliere Consultanta Materiale de informare Locuri de munca Contact
Ivesteste in oameni
Obiective si beneficiari Model de scrisoare de intentie
MODELE SCRISORI DE INTENTIE


1.                    COVER LETTER


Departamentul Resurse Umane
Domnului Damian Hondor
S.C. Primavera S.A.
Str. Crisului Nr. 24
Bucuresti 52101

Bucuresti, 20 Septembrie 2006

Stimate Domn / Doamna,Am citit cu interes anuntul dvs. în care solicitati un profesionist în publicitate, deoarece cred ca am aptitudinile necesare pentru a reusi în domeniu.


Dupa cum veti vedea în CV, am o activitate dovedita în publicitate precum si în vânzari la toate nivelele de management în sectorul turistic în 14 tari diferite, inclusiv Romania.

Fiind adeptul lucrului în echipa, pot de asemenea sa lucrez si individual de acasa. Am initiativa si elan. Motto-ul meu este: “Nu renunta niciodata”. Abilitatile tehnice includ vânzari directe si telefonice, pregatire software în Word, Outlook si Excel si abilitati de comunicare.


Sper sa am ocazia de a va întâlni pentru a discuta despre contributia mea la echipa dvs.

 Va multumesc pentru atentia acordata.

Cu respect,

 (Prenume, Nume)

 2.                    BROADCAST LETTERStimate Domnule / Doamna,Subsemnatul, Prenume Nume, am luat la cunostinta cu interes de posibilitatile pe care le ofera compania dumneavoastra. Animat de dorinta de a reusi, de ambitie, tenacitate si optimism, supun atentiei dvs. candidatura mea in vederea obtinerii unui post de Analist vanzari.

Am beneficiat de o pregatire profesionala si de o experienta in vanzari acumulata in cadrul SC XYZ SRL si sunt pregatit pentru un parteneriat fructuos prin care veti avea la dispozitie avantajele formarii mele teoretice si pe cele ale unei semnificative experiente de care dispun in domeniul vanzarilor. Documentandu-ma asupra activitatilor derulate de firma dvs., am constatat cu satisfactie ca profilul si realizarile acesteia corespund pe deplin aspiratiilor si nevoilor mele.

Acesta este motivul pentru care imi permit sa apreciez ca dorinta mea de afirmare, entuziasmul, tenacitatea, fidelitatea si pasiunea mea pentru reusita totala (atingerea obiectivelor) sunt numai cateva din trasaturile pe care voi fi onorat sa le pun la dispozitia unei echipe tinere si dinamice.
Oportunitatea unei discutii despre cum ar putea fi folosite cunostintele si priceperea mea in avantajul companiei dvs. ar fi binevenita.
Cu deosebita consideratie,

(Prenume, Nume )

Contul meu